Welkom

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Donk van dr. Musschoot en dr. De Bruycker. Wij verwelkomen u graag beiden in onze praktijk. We proberen onze patiënten op een wetenschappelijk onderbouwde manier te helpen. We staan u niet alleen bij in ziekte, maar willen uw gezondheid in zijn geheel behouden en waar mogelijk verbeteren.

Om gezondheidszorg voor iedereen te kunnen garanderen werken wij geconventioneerd, dit wil zeggen volgens de officieel vastgelegde tarieven.

Wij streven naar een goede samenwerking tussen ons beiden en onze patiënten. Om deze samenwerking te optimaliseren maken wij gebruik van een gedeeld elektronisch patiëntendossier, zodat u, ongeacht bij wie u langskomt, steeds zo goed mogelijk geholpen wordt.


Onder ‘info raadplegingen’ vind u alle nuttige informatie over hoe wij werken.

Onder ‘praktische info’ vind u alle informatie terug over GMD’s, attesten en de wachtdienst.


U kan bij ons zowel cash als via QR-code betalen. We beschikken NIET over een bancontact.


Secretariaat (ma-do: 8u-20u; vrij: 8u-19u)

Wij werken met een telesecretariaat om de patiënten tijdens de raadpleging de best mogelijke zorg te bieden. Het secretariaat is bereikbaar van maandag tem donderdag tussen 8u en 20u en op vrijdag tussen 8u tem 19u. Bij dringende gevallen kan u weliswaar rechtstreeks contact met ons maken.

U kan zowel telefonisch als online een afspraak maken. Gelieve de reden van uw afspraak bij de boeking te vermelden.